De ce Medic Chat si nu numarul de telefon?

Pentru a-mi proteja viata personala limitand solicitarile inadecvate si totodata pentru a ramane la dispozitia pacientilor atunci cand acestia nu au acces imediat la cabinet, am ales ca mediu online de comunicare platforma MEDIC CHAT. Aici, imi puteti comunica la orice ora intebarile voastre, urmand ca eu sa va raspund in cel mai scurt timp posibil. In conformitate cu cererea, am sa imi dedic atentia, cunostiintele si timpul necesar pentru a elabora un raspuns cat mai complet. Desi pare o comunicare lejera, ori de cate ori ne vedem, ne auzim, sau ne scriem, trebuie sa stiti ca orice informatie medicala pe care o primiti implica responsabilitate, analiza si gandire. Intrucat functionez ca un om (un om specializat pe un domeniu), si nu ca o institutie cu acces 24/7, nu pot sa ofer permanent disponibilitate imediata sau ingrijire medicala continua.

Numarul de telefon este rezervat situatiilor exceptionale, pentru pacienti pe care eu ii consider urgente medicale (de regula cei care pleaca de la cabinet cu ambulanta) si de la care astept feedback.

Cat despre profilul de facebook (messenger), acesta nu este un mijloc de comunicare bidirectionala cu pacientii, dar o zona privata unde tin legatura cu prietenii si unde eu aleg ce impartasesc public.

Rog accesati linkul https://app.medic.chat/dr/oana.dragne sau descarcati aplicatia din play store.

Ori de cate ori aveti nevoie de o informatie medicala ne putem intalni acolo. ☺️

  • Pentru pacientii care au dozat INR: rog sa precizati INR actual, INR precedent, medicamentul folosit (Trombostop sau Sintrom), si schema dupa care urmati acum tratamentul.
  • Pentru alte solicitari: un raspuns avizat si complet depinde de cat de detaliat prezentati situatia dvs. medicala. In general este bine sa precizati varsta, diagnostice cunoscute (boli cardiace, dar si alte boli asociate), medicatia actuala (pastilele de zi cu zi) cu doze, precum si analize de sange semnificativ modificate acolo unde este cazul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: