Convietuind cu virusul

Daca acum o luna le spuneam pacientilor: „Asteptati!”, acum prefer: „Nu ezitati sa va rezolvati problemele!”. Uneori e vorba de probleme importante de sanatate, care in conditii socio-economice normale, nu suporta amanare. Si totusi oamenii sunt prea speriati ca sa actioneze in consecinta, dincolo de accesul din ce in ce mai complicat la serviciile medicale specializate.

Viata in asteptare nu este viata. Nu mi se pare ca acest virus o sa fie ingenunchiat prea curand, si nici ca am atins punctul cel mai rau, urmand declinul pandemiei. Trebuie sa traim cu el.

Nici nu mai conteaza de unde vine, cum vine el si de ce intarzie solutia. Pana la urma nici nu mai conteaza daca exista, cum inca se intreaba unii. Exista schimbarea, la nivel global. Lumea s-a schimbat si trebuie sa vedem, sa intelegem, sa acceptam si sa ne adaptam. E ca si cum iesi la alergatul de dimineata si, cu toate sfortarile, te gandesti ca mai ai putin. Hai ca poti, inca un pic! Nu, de data asta nu stii cat mai ai, asa ca mai bine iti dozezi efortul si o faci asa incat sa-ti priasca. In ritmul tau, incorporezi exercitiul.

Luandu-va toate masurile necesare sa va protejati pe voi si pe cei din jur, traiti! Traiti mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: