In agitatia dinainte de Craciun

Varianta 1: „Am mai multe boli, nu le stiu, documentele medicale stau bine mersi in dosar acasa, analizele la loc sigur la medicul de familie, schema de tratament nu v-am adus si nu stiu nici ce pastile bag pe gura, unele sunt rosii mici, altele galbene mai rotunde, si alea albe cu dunga pe mijloc, stiti dvs. De durut, ma dor toate”

Varianta 2: „Nu am programare, dar sunt disperata sa ma vedeti azi, ca dupa ce am fost la dvs. tot pe tensiune 18 stau. Sa mai imi dati niste pastile in plus.” Ma apuc sa completez cu un alt medicament si intreb intr-o doara: ati luat pastilele recomandate? „Nu.”

Varianta 3: Scot scrisoarea medicala, cu titlul „Scrisoare Medicala”, i-o inmanez pacientului, si el raspunde: „va rog frumos sa imi faceti si o scrisoare medicala.”

Varianta 4: Ii citesc pacientului schema de tratament notata pe foaia ce-i va apartine si subliniez cu pixul sau cu markerul roz. La final: „Va rog totusi sa-mi scrieti pe ceva, ca eu uit” Eu: 😁 Pot si pe palma, dar se ia la primul spalat, sa stiti.

Sarbatori linistite! ☺️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: